De ordening in ‘goed’of ‘fout’kan tot sabotage leiden- Jitske Kramer

Deze quote van Jitske Kramer ligt mij na aan mijn hart. Zowel bij één op één coaching als bij groepscoaching is het essentieel om niet te oordelen over de ander(en) om tot constructieve communicatie te komen. Elke onderliggende overtuiging kan leiden tot een verstoring in de communicatie.

Wieske was de eerste coach die ik tegenkwam die geen advies gaf, maar tot de kern doordrong met haar krachtige open vragen. Wat een verademing! Deze daadkrachtige methode gecombineerd met haar warme,  onbevooroordeelde persoonlijkheid zette me echt in beweging op vele fronten. Zo raakte ik door Wieske geïnteresseerd in de coachopleiding van Creative consciousness en ben ik nu zelf werkzaam als coach. 
Marcella van Doorn 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *